Hallo,
Ik ben Jeanny Jenniskens -hobbyfotografe- en heb al vele jaren plezier in het fotograferen.
Vroeger met een compact camera, in 2010 ben ik overgestapt naar een spiegelreflex camera. Nu fotografeer ik met de Canon 7D Mark II en de Canon 80D, waar ik met veel plezier mee werk.
Heb cursussen gevolgd om mijn camera beter te leren kennen, evenals enkele workshops van Steven Ruiter. Eind 2013 lid geworden van de fotoclub en verder lees ik veel boeken en tijdschriften over fotografie.
Er zijn vele onderwerpen en momenten om te fotograferen en voor mij betekent dat een herinnering vastleggen en sfeer oproepen. Tijdens een vakantie en er op uit trekken in de natuur, zijn voor mij de momenten waar ik geweldig van kan genieten.
Het maken van een uitvaart reportage is een herinnering voor later die u kan helpen met het verwerkingsproces. Ik vind het dan ook mooi om voor de familie deze herinnering te maken. Mijn doel is om sfeer en emotie op een respectvolle manier vast te leggen.
Door het fotograferen heb ik geleerd om beter te kijken, wat ik vroeger niet zag, valt nu des te meer op. Het vinden van de juiste compositie is dan belangrijk, maar ook even genieten van het buiten zijn. De natuur geeft je een goed gevoel, zeker na het maken van die enige prachtige foto.
Hoewel de fotografie voor mij een hobby is ben ik ook gevraagd voor een bedrijfspresentatie en de fotoaankleding van het nieuwe MFC gebouw "De Baank" in Leunen.
Ik nodig u uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio en zou het zeer waarderen als u een berichtje achterlaat in het gastenboek.

Alle foto's op mijn website zijn te koop in vele afmetingen en verschillende materialen zoals: forex, canvas, aluminium, plexieglas, hout, aluminium-dibond en metaal. Sommige materialen zijn zelfs geschikt om buiten te hangen. Heeft u interesse, bel me of u kunt een e-mail sturen.
Veel kijkplezier,
Jeanny
06-13351550
info@aurora-photography.nl